Google AdWords

AdWords er utviklet av Google, og er et at de mest lønnsomme annonseringsverktøyene på nettet i dag. Gjennom å aktivt jobbe med budstrategier, finner vi den mest kostnadseffektive annonseringen. Ved å se på dine kunders søkemønster og hva som «trender», jobber vi aktivt med kampanjen din – og finjusterer underveis.

Uansett om du ønsker å tiltrekke nye besøkende til nettstedet ditt, øke salget, få telefonene til å kime eller sørge for at kundene kommer tilbake, kan Google AdWords være løsningen for deg.

Fordeler med AdWords


Kommuniser med kunder overalt på nettet

Du kan nå relevante kunder på relevante nettsteder over hele Internett. Med en rekke alternativer kan du målrette annonser mot nettstedstyper, målgrupper eller remarketing, når og hvor dette er av betydning.

Nå frem til kundene dine uansett hvilke enheter de bruker

I dagens mobile verden er du nødt til å annonsere på alle enhetene kundene bruker – stasjonære og bærbare datamaskiner, nettbrett og mobiltelefoner. Da kan de finne deg uansett – uavhengig av hva de bruker når de søker, surfer eller handler.

Målbart, pålitelig og fleksibelt

Google AdWords viser deg hvor mange som legger merke til annonsene dine, og hvilken prosentandel av dem som klikker på annonsen for å gå til nettstedet ditt eller ringe deg. Med sporingsverktøyene kan du til og med se de faktiske salgstallene nettstedet genererer som et direkte resultat av annonsene dine.

Annonsér globalt eller lokalt

Du kan målrette annonsene mot kunder i visse land, områder eller byer – eller innenfor en bestemt avstand fra bedriften eller butikken din.

La bedriften din bli funnet på Google av folk som søker etter akkurat det du tilbyr.

Kontakt oss for en uforpliktende prat

Vi har sertifiserte eksperter som står klare til å hjelpe deg!

Hvordan fungerer AdWords?


1

Opprett en annonse

Begynn med å skrive en annonsetekst som forteller om det du tilbyr. Deretter velger du søkeordene som skal føre til at annonsen din blir vist i søkeresultatene på Google. Til slutt bestemmer du et dagsbudsjett, og så er annonsen klar til å publiseres.

2

Folk ser annonsen din på Google

Hvis ordene folk skriver inn i søkefeltet på Google, samsvarer med søkeordene dine, vises annonsen ovenfor eller ved siden av søkeresultatene.

3

Du får flere kunder

De klikker på annonsen og går til nettstedet ditt, eller de ringer deg direkte. Og det beste er at du kun betaler når de gjør nettopp dette.