Hva kan vi gjøre for deg?

Vårt profesjonelle team av web design utviklere leverer skreddersydde nettsider, helt etter kundenes ønsker.

Alle våre nettsider er tilpasset dagens krav. Moderne, søkemotoroptimalisert, og med et responsivt design – noe som gjør at siden fungerer godt på alle enheter.

For en større sjanse til å lykke i dagens marked er det lurt å komme seg på nett så raskt som mulig. En god nettside blir stadig viktigere for at forbruker skal velge akkurat deg. Ser nettsiden «gammeldags» eller amatørmessig ut, er det stor sannsynlighet for at potensielle kunder leter videre.

Vi kan også tilby ferdige maler – som kan hjelpe de med et mindre budsjett med å komme raskt på nett.

Skreddersydd eller mal-basert nettside?


Hva er en mal?

Vi har et utvalg ferdig designede nettsider, klare til bruk, som du kan velge mellom. Du kjøper designet – vi setter opp siden for deg, og tilpasser farger og logo til din bedriftsprofil. Alt du trenger å tenke på er innholdet på siden og oppsettet av dette.

Dersom ønskelig, kan vi selvfølgelig også bidra med oppsett av innhold.

Noen av største fordelene med en mal er at det går relativt raskt å sette opp, og at en mal-basert side er et langt rimeligere alternativ enn den skreddersydde varianten.

Skreddersydd side

Hvis ditt budsjettet tillater deg å velge en skreddersydd side, så anbefaler vi dette.

Nettsiden lages skreddersydd etter din bedriftsprofil, ønsker og behov – og du vil ha en langt større frihet med tanke på sidens design.

Noen av ulempene med en mal er at man kan man risikere at en annen bedrift benytter seg av den samme malen, og at designet er satt – det vil ikke kunne gjøres store endringer på utseendet.

Kontakt oss for en uforpliktende prat

Vi er meget konkurransedyktige på pris, og kan tilby gunstige delbetalingsavtaler for å gjøre det lettere for deg å få den nettsiden du ønsker!

Responsivt design


Enten du bruker nettsiden til å promotere firmaet, selge produkter, eller blogger om favorittlaget, sørg for at alle besøkende får en god opplevelse på nettstedet ditt - også fra sine mobile enheter.

"Retina ready"

Før lagde man nettsider som ikke var bredere enn 640×480 pixler, den vanligste oppløsningen man fikk på en skjerm - i dag er dette like gjerne 2560x1440. 640x480 pixler blir da bare en liten fyrstikkeske sammenlignet med dagens skjermer. Responsivt Web Design (RWD) er en helt ny måte å lage nettsider på.

Hva er Responsivt Web Design (RWD)?

Nettsider som ikke er mobiltilpasset eller responsive, vil bli nedprioriterert i et søk med Google. Mobilvennlige sider vil derfor rangeres høyere enn sider som ikke er kvalifisert som mobilvennlige.

Trafikk

Statistikk viser at enkelte sider har over 70% av all sin trafikk fra mobile enheter. Dette fører til et voksende behov for nytenkning når vi presenterer innhold. Med responsive nettsider kan man feks. strukturere et helt eget innhold og menyer for mobile enheter, eller skalere det eksisterende innholdet automatisk.

Er dette noe for meg?

Uavhengig av dine tjenester bør brukeropplevelsen være det viktigste. Med responsivt design vil dine brukere alltid kunne være aktive på nettsiden din til enhver tid - fra en hvilken som helst enhet.


Hvorfor WordPress?

Pr. i dag finnes det ingen publiseringsverktøy som er like populære på verdensbasis. Med et stort og aktivt community, har ingen andre CMS like mange utvidelser.

Det er svært få begrensninger med WordPress. Selve designet er laget slik at du ikke må vite hva HTML eller PHP er for å vedlikeholde en flott nettside. Det er ingen ting som slår WordPress på brukervennlighet, det er enkelt å legge til og fjerne innhold når selve strukturen er bygget. Dette gjør at man enkelt kan ta seg av den daglige driften av siden, uten stor teknisk kunnskap.

Spørsmålet blir egentlig: hvorfor bruke noe annet enn Wordpress? Det er sikkert, raskt å utvikle til uten at det går utover kvalitet, det finnes svært få begrensninger på hva du kan lage så lenge man kan kode, det er ekstremt brukervennlig, og det er lett å videreutvikle nettsiden ved behov.

Så hvorfor bruke noe annet, når man får alt man trenger med WordPress?

Hvorfor bruke en profesjonell utvikler?

Siden WordPress er så flott og enkelt å bruke, trenger jeg vel ikke en profesjonell webutvikler?

Ja, det grunnleggende i WordPress er enkelt å lære seg. Dersom en amatør har nok tid kan en selvsagt bygge en nettside som både ser bra ut og fungerer godt. Det er det fantastiske med WordPress-temaene. Men, de fleste bedrifter har ikke tid eller resurser de kan bruke på å skape virkelig gode nettsider.

Det er også mange ting en profesjonell kan gjøre bedre enn en amatør; SEO (søkemotoroptimalisering), innholdsproduksjon og grafisk design er noen eksempler. Selvsagt kan en person i en bedrift gjøre alt, men uten flere bachelorgrader (og flere timer i døgnet enn de fleste av oss får) kan det være vanskelig å gjøre alt like bra.

Husk at nettsiden din representerer DEG og DIN bedrift på nettet.

Noen eksempler på bedrifter som bruker WordPress i dag